Політика конфіденційності

Ми розуміємо, що Ваша конфіденційність є важливою для Вас і що Ви дбаєте про те, як використовуються Ваші персональні дані. Саме тому Адміністрація сайту розробила Політику конфіденційності (далі — Політика), мета якої полягає у наданні інформації стосовно використання Ваших особистих даних, які збираються під час відвідування веб-сайту школи «Базис» https://www.basis.kiev.ua/ (далі – Сайт).

Використовуючи Сайт, Ви погоджуєтесь з умовами викладеними в Політиці.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ЩО ЗБИРАЮТЬСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ САЙТУ


Ця Політика поширюється на «персональні дані та відомості», що збираються за допомогою Сайту та які допомагають ідентифікувати особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною Адміністрації сайту. Ці відомості включатимуть в тому числі ім'я батьків, П.І.Б. дитини, адресу електронної пошти, номер класу, в якому навчається дитина та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся Сайтом.

Адміністрація сайту залишає за собою право в будь-який час змінювати поточну Політику конфіденційності без передчасного попередження Користувача. Будь-які зміни приводяться в дію викладенням у новій редакції Політики. Для повної поінформованості Користувачу необхідно регулярно знайомитися з Політикою, щоб знати про будь-які зміни у порядку використання персональної інформації. Обов'язок своєчасного ознайомлення покладається на Користувача.

Тим не менш, ми завжди будемо захищати Ваші особисті дані у відповідності з Політикою конфіденційності, яка діяла на момент збору даних. Це наш намір публікувати зміни до нашої Політики на цій сторінці, щоб Ви були повністю поінформовані щодо інформації, яку ми збираємо, як ми її використовуємо і за яких обставин вона може бути розкрита.

МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА


Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовувати в наступних цілях

  • Ідентифікації Користувача при заповненні анкети.
  • Встановлення зворотного зв'язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються обробки запитів від Користувача.
  • Зберігання даних в системі сайту, в тому числі Google-сервісах, задля контролю наданих послуг.
  • Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
  • Повідомлення Користувача Сайту про стан запиту.
  • Надання Користувачеві з його згоди спеціальних пропозицій, розсилки новин та інших відомостей від імені Сайту.

НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ


Адміністрація сайту приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій третіх осіб.

Сайт містить посилання на інші ресурси. Зокрема, це переходи на Google Форми, електронний щоденник «School Today» та соціальні мережі: Facebook, Instagram, YouTube. Ця Політика конфіденційності поширюється лише на даний веб-сайт, і не поширюється на інші, зовнішні ресурси. Ми прагнемо до того, щоб такі ресурси відповідали найвищим стандартам. Однак, зважаючи на природні особливості Інтернету, ми не можемо гарантувати стандартів конфіденційності інших сайтів, або нести відповідальність за зміст їх наповнення.

Адміністрація сайту також має право розголошувати персональні дані, коли вважає, що таке розголошення відповідає законодавству, судовому рішенню або необхідне для відвернення негативних явищ у державі, суспільстві. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах і в порядку встановленими законодавством України.

ПРАВО, ЩО ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ


Дана Політика регулюється законодавством України та чинними міжнародними актами, згоду на обов'язковість яких надано Верховною Радою України.

Терміни, які вживаються у даній Політиці, вживаються згідно положень Закону України «Про захист персональних даних».

ПИТАННЯ ЩОДО УМОВ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


Якщо у Вас є будь-які питання або скарги з приводу дотримання цієї Політики Конфіденційності, або якщо Ви бажаєте надати будь-які рекомендації чи коментарі щодо покращення якості нашої Політики конфіденційності, будь ласка, надішліть нам електронний лист за адресою: info@basis.kiev.ua